Hvid bønnemos med hvidløg og rosmarin

Det ultimative sunde salte snack servering

Saltede krydrede nødderSaltede krydrede nødderSaltede krydrede nødderSaltede krydrede nødder
//De ristede kikærter er sponsoreret//
Jeg er en sand dansker, fordi jeg elsker hygge. Hygge er for mig ofte forbundet med mad. Jeg elsker at hygge om maden, nyde maden – sammen med folk som jeg holder af. Jeg elsker særligt weekender, sene eftermiddage/tidlige aftenener og nyde et glas koldt sammen med nogle salte snack.

Dette indebærer ofte chips, som jo smager fantastisk, MEN jeg vil i dette indlæg komme med et bud på en lidt sundere snack til din fredag eller lørdag vin (ja eller for at søde mandagen yderligere ;)).

Den første snack er disse krydrede, salte nødder.

Den anden snack er hjemmelavede rodfrugtchips.

Den tredje er ristede krydrede kikærter.

Jeg modtog disse ristede kikærter fra Earth Control – du ved de der snack nødder, som altid hænger i grøntafdelinger i supermarkeder. Jeg havde dog aldrig prøvet ristede kikærter før, så jeg var lidt spændt på at prøve dem. Jeg synes de var super gode – særligt som snack. Du kan også spise kikærterne ovenpå en salat, prøv eventuelt en af disse:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid bønnemos med hvidløg og rosmarin