46410_10201700200577228_466469852_n
//

Jeg hedder Line, er 24 år og bor I Århus. Til daglig læser jeg kandidat i Virksomhedskommunikation på Århus Universitet. Min fritid bruger jeg på min familie, veninder, i fitnesscentret eller løbeture. Jeg elsker at overraske min familie og veninder med lækker mad eller desserter.

Jeg har en stor passion for mad og elsker at bruge tid i mit køkken på at lave mad, bage og eksperimentere med nye opskrifter. Jeg føler en ro når jeg laver mad og bager, og derfor er mit køkken mit yndlings rum i hele min lejlighed. Inspiration til nye retter får jeg alle steder fra, de fleste fra mine mange kogebøger, som jeg ofte hygge-læser i om søndagen.

Jeg har oprettet bloggen for at dele min store passion for mad med jer. Mit største fokus vil være på sund mad og sunde fortolkninger af klassiske retter og kager. Jeg synes nemlig, det er en spændende og udfordrende at lave sund og velsmagende mad. Sund mad må ikke være kedeligt! Dog må jeg indrømme at brød, samt syndige kager og desserter har også en speciel plads i mit hjerte, og jeg spiser også disse syndige goder, men det er ikke noget der vil fylde meget på bloggen, da temaet netop er sund mad.

Alle billeder på bloggen har jeg selv taget.  Hvis du skulle have lyst til at bruge nogle af mine billeder, er du velkommen til at kontakte mig på line@kohsel.nu.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til mig, min blog eller hvad du lige har på hjertet, så er du meget velkommen til at kontakte mig på samme mail.

Tak fordi du følger med! 🙂
//