Jordbær-hindbær marmelade med citron

Langtidsbagte tomater – det perfekte tilbehør

langtidsbagte tomaterlangtidsbagte tomater

Tomater er en herlig grønsag, fordi den er fyldt med dejlig smag. Disse langtidsbagte tomaterne bages ved lav varme i lang tid, og derfor som tomaterne skrumper i ovnene bliver smagen mere intens. Det fantastiske ved disse langtiidsbagte tomaterne er at de passer i så mange forskellige retter. Jeg har brugt dem på et stykke ristet brød med pesto til tapas. De er også lækre i salater, fordi de tilføjer så meget smag. Sidst jeg lavede tomaterne var til min fødselsdag, hvor jeg forkælede en flok veninder med nogle lækre italienske pizzaer. Jeg lavede blandt andet en pizza med røget skinke og frisk mozzarella, og den toppede jeg så med rocula og langstidsbagte tomater ? mmmm min mund løber helt i vand. Jeg tror også den pizza var favoritten blandt mine veninder.

Langtidsbagte tomater:

  • Cherry tomater
  • Forskellige friske krydderurter (tørrede krydderier er også helt fint)
  • Salt og peper
  • Oliven olie

Fremgangsmåde:

  1. Halver cherry tomaterne og anbring dem på en bradepande
  2. Drys med friske krydderurter, salt, pepper og oliven olie
  3. Bag tomaterne ved 100 grader i 2 timer (hvis du vil speede processen lidt op, så skrue op til 150 grader)

   

   

  Ingen kommentarer endnu

  Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

  Skriv en kommentar

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   

  Næste indlæg

  Jordbær-hindbær marmelade med citron