Inspiration til nytårs menuen

Kokosristet müsli

Kokosristet müsli Kokosristet müsli  Kokosristet müsli

“I love sleep, because its a time machine to BREAKFAST”, jeg faldt over dette citat forleden og det beskriver virkelig godt mit forhold til morgenmad. Jeg elsker morgenmad, og elsker at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden ;-). Som en variation til min elskede granola, lavede jeg forleden denne lækre kokosristede müsli. Jeg fik denne lækre musli som topping på min skyr i morges. Resten af dagen star den på afslapning, så batterierne er ladet op til en fantastisk aften! Jeg håber alle i får en dejlig nytårsaften med fantastisk mad i fantastisk selskab.

Musli?en tager ingen tid at lave, og I modsætningen til den købte musli kan du blande alle dine yndlings ingredienser i din musli.

Kokosristet müsli:

 • 4 spsk kokosolie
 • 250 g nødder og kerner (jeg brugte en blanding af hasselnødder, mandler, solsikkekerner og hørfrø)
 • 200 g gryn (jeg brugte havregryn og ruggryn)
 • 2 spsk kanel
 • 0,5 tsk vaniljepulver
 • 8 dadler
 • 0,75 dl tranebær
 • 0,5 dl rosiner

Fremgangsmåde:

 1. Bland nødder, kerner og gryn i en skål og tilsæt kanel og vaniljepulver. Skær dadlerne i små stykker og tilsæt. Jeg har valgt at tilsætte tranebær og rosiner efter müslien er ristet, fordi jeg synes specielt rosiner smager dårligt hvis de varmes op.
 2. Smelt kokosolie på panden og tilsæt nødder, kerner og gryn. Rist det godt af i 5-10 min
 3. Jeg ristede müslien i ovnen ved 200 grader i 10 min
 4. Tilsæt rosiner og tranebær

IMG_1657

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til nytårs menuen