Kanelknækbrød uden hvedemel

Nøddesmør med kanel

IMG_4192
IMG_4194IMG_4188IMG_4200Nøddesmør er simpelhen det nemmeste og mest lækre pålæg på stortset alt. Prøv dem oven på disse lækre pandekager til morgenmad, disse lækre grove boller eller på disse sprøde knækbrød. Jeg er selv helt vild med at toppe med nøddesmør og marmelade, fx denne jordbær-hindbær marmelade eller denne rabarberkompot. Nøddesmør er desuden utrolig let at lave, det er blot at blende nødder til det har den rette konsistens. Den er desuden utrolig nem at variere efter smag. Jeg brugte en blanding af forskellige nødder og kerner: solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder og saltede peanuts. Brug blot hvad du har i køkkenskabene. Du kan også krydre din smør med andre krydderier: kardemomme, vanilje eller ingefær. Husk, det er kun fantasien der sætter grænser! 🙂

Nøddesmør med kanel: 

  • En par håndfulde nødder (solsikkekerner, saltede peanuts, mandler, hasselnødder, valnødder ect.)
  • 1 par tsk kanel (jeg brugte 2-3 tsk til et par håndfulde nødder)

Fremgangsmåde:

  1. Blend hele baduljen til det har den rette konsistens. Det kan godt tage op til 15 min afhængig af hvilken blender du har – så vær tålmodig!
  2. Put smøren på glas og opbevar det på køl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelknækbrød uden hvedemel