Lørdags lækkerier: Græskarmuffins med chokoladesauce

Græskar lasagne med spinat

Græskar lasagne med spinat
Græskar lasagne med spinat
Græskar lasagne med spinat
Græskar lasagne med spinatGræskar lasagne med spinat

Som lille var jeg helt vild med min mors italienske lasagne fra Karolines Køkken. Jeg elsker lasagne, men jeg prøver at undgå at spise store mængder af pasta i hverdagen, hvorfor jeg ikke så ofte får min mors italienske lasagne. Derfor prøver jeg at erstatte lasagnepladerne med grøntsager som squash eller aubergine, dermed får jeg stadig lasagne fornemmelsen, da den jo stadig indeholder ost og kødsovs (hvilket jeg også ELSKER). Nu er det jo græskar sæson, og derfor havde jeg simpelhen lyst til at afprøve en græskar lasagne. Jeg lavede en kødsovs, en spinat ostesovs og toppede med en masse ost.

Græskar lasagne med spinat ostesovs:

 • 1/2 hokkaido græskar

Spinat ostesovs:

 • 4 håndfuld frosne kugler hakket spinat
 • 1 dl letmælk
 • 1 dl revet ost
 • 3 spsk parmasanost
 • 1 tsk salt

Kødsovs:

 • 400 g hakket oksekød
 • 2 rødløg
 • 1 hvidløg
 • 2 gulerødder
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 1 tsk salt
 • okseboullion
 • Krydderier (jeg brugte lidt oregano og spidskommen)
 • Topping: Revet ost

Fremgangsmåde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Græskarmuffins med chokoladesauce