Lørdags lækkerier: Sunde müslibarer

Lørdags lækkerier: Sukkerfri ymerdrys med kokos og kanel

Sukkerfri ymerdys med kokos og kanelSukkerfri ymerdys med kokos og kanelSukkerfri ymerdys med kokos og kanelSukkerfri ymerdys med kokos og kanelSukkerfri ymerdys med kokos og kanelSukkerfri ymerdys med kokos og kanelSukkerfri ymerdys med kokos og kanel

Generelt er jeg meget konservativ, når det kommer til min morgenmad. Jeg en klar svaghed for Cheasy’s vaniljeskyr toppet med en af mine granola opskrifter. Jeg er nemlig også helt vild med granola – en dejlig sprød og mild sød topping! Dertil er jeg helt vild med en hjemmelavet granola, da den granola du kan købe i supermarkedet desværre er fyldt med sukker, hvilket sender dit blodsukker på noget af en rutsjebanetur! Alle mine granola opskrifter er til gengæld sukkerfri. Har du prøvet nogle af mine granola opskrifter? Jeg har for nyligt lavet denne granola med kardemomme og kanel – nøj hvor hytten kommer til at dufte, når du laver sådan en omgang! Ellers har jeg også min banan granola, æble granola og chokolade granola! Når men nogle gange skal der også lidt variation til, ellers bliver det for kedeligt!
Derfor lavede jeg forleden denne sukkerfri ymerdrys! Jeg har her tryllet den klassiske ymerdrys om til en sukkerfri udgave og spicet den op med kanel og kokosmel og nøj hvor er det bare godt!

Sukkerfri ymerdrys med kokos og kanel:

 • ½ rugbrød i skiver
 • 4 spsk Sukrin gold (det svarer til 8 spsk almindeligt sukker)
 • 1 spsk kanel
 • 1 dl kokosmel
 • 4 spsk olie (brug kokosolie eller en anden olie)

Fremgangsmåde:

 1. Blend din rugbrød eller hak det helt fint med en stor kniv
 2. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen
 3. Bag din ymerdrys i ca. 40-50 min ved 120-140 grader varmluft

 

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej, lækker opskrift! Har du noget estimat på, hvor mange kalorier der er i opskriften pr. 100 gram?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thefoodlover

   Hej Mathilde
   Nej, jeg regner ikke kalorier 🙂
   KH Line

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sunde müslibarer