En guide til Budapest

Bagte æg med parmasan, forårsløg og spinat

Bagte æg med parmasan og forårsløg Bagte æg med parmasan og forårsløg Bagte æg med parmasan og forårsløg Bagte æg med parmasan og forårsløg Bagte æg med parmasan og forårsløg Bagte æg med parmasan og forårsløg

Opskriften er faktisk en gammel en af slagsen, som jeg faldt over forleden i mit foto galleri. Jeg lavede dem i forbindelse med en brunch, som jeg lavede til min familie. Jeg elsker generelt brunch, fordi man kan mixe så mange lækre ting på sin tallerken. Disse æg er super nemme at tilberede, og så mætter de rigtig dejligt i maven. Desuden er giver parmesan og forårsløg en masse smag til æggene, så det ikke bare er ligesom et kogt æg.
Disse bagte æg også dejlige at spise i hverdagen, her kunne du gøre dem klar om aftenen og blot bage dem om morgenen 😉

Læg også: Glimt fra min fødselsdag og en fantastisk brunch menu, Cheasy ambassadør og en masse brunch opskriftersmå æggekager med bacon og porrer

Bagte æg med parmasan og forårsløg (4 personer, 4-6 stk.):

  • 8 æg
  • 2 dl mælk
  • 2 tsk salt
  • 1 finthakkede forårsløg
  • 2 håndfuld hakket frisk spinat (du kan også bruge frossent)
  • 2 håndfuld revet parmesan

Fremgangsmåde:

  1. Pisk halvdelen af æggene sammen med mælk og salt
  2. Smør dine små forme med fedtstof
  3. Fordel den piskede æg i formene. Fordel hakket forårsløg og parmesan i skålene
  4. Klæk de resterende æg i formene. Drys evt. med lidt parmesan på toppen
  5. Bag dine æg i 10-12 min ved 200 grader varmluft
   

2 kommentarer

  • Tine

    Hej. De ser lækre ud! Hvor mange forme bruger du til denne ret? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thefoodlover

      Hej Tine
      Det er ca. 4-6 stk afhængig af hvor store du laver dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En guide til Budapest