Lørdags lækkerier: Sund snickerskage

Salat med ferskner, feta og marinerede rødløg

Salat med fersken, feta og lynsyltede rødløgSalat med fersken, feta og lynsyltede rødløgSalat med fersken, feta og lynsyltede rødløgSalat med fersken, feta og lynsyltede rødløgSalat med fersken, feta og lynsyltede rødløgSalat med fersken, feta og lynsyltede rødløg

Denne salat er super simpel og dejlig sommerlig i smagen, selvom sommeren er ved at være overstået, så er fersknerne stadig på hylderne i supermarkedet. Jeg kan godt lide at bruge frugt i salat, fordi det giver en dejlig sødme, hvilket jeg synes står godt til disse lækre råmarinerede rødløg. Jeg har toppet salaten med cremet balsamico, som erer en mørk balsamico eddike som er mere tyk i konsistensen, sådan lidt ala sirup, og så er den mere sød i smagen. Den er virkelig lækker at hælde på diverse salater.

Salat med ferskner, feta og marinerede rødløg (tilbehør til 4 personer):

  • 1 pakke hjertesalat
  • 1 håndfuld af disse råmarinerede rødløg
  • 5-6 ferskner
  • 1 håndfuld feta eller salattern
  • Cremet balsamico (Cremet balsamico er en mørk balsamico eddike som er mere tyk i konsistensen og mere sød i smagen. Den kan købes i de fleste større supermarkeder)

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og skær hjertesalaten ud sammen med fersknerne
  2. Anret i et fad og drys med feta og løg
  3. Hæld med balsamico

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sund snickerskage