Ramsløgspesto

Tankestrøm: Learning to dance in the rain.

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s learning to dance in the rain. 

Her i påsken fik jeg en gave af min søde faster. Det var en fin bog, som var fyldt med en masse tankevækkende citater. Jeg blev så utrolig glad for den. Fordi jeg kan godt engang imellem falde over nogle tankevækkende citater, hvilket har ført til et indlæg som disse:

Men jeg er særligt glad for denne bog, fordi nu er det virkelig nemt at sætte lidt tanker igang, hvis man skulle få brug for at give hjernen et pusterum. Endvidere når du har brug for at reflektere lidt dybere over tingene, og se det i et større perspektiv, når kæresten glemte at han skulle lave mad, cyklen er punkteret, du har gået arbejdsløs et stykke tid nu, føler du savner en at have i hverdagen eller skolen og dine studiekammerater overhaler dig inden om – eller hvad det nu kunne være. Der kan være så mange små ting, som føles som store ting og fylder i vores hverdag. Så er det dejligt, at se tingene i et større perspektiv og måske finde ud af: at du har det sku meget godt!

En ting som jeg bøvler med lige nu, er en frygt for noget som ligger i de fremtidige uger og måneder. Vi kender vel allesammen det med, at man har et eller andet, som man går og bekymrer sig om. Består man nu den eksamen i slut juni, hvordan skal det dog gå på det nye job eller hvad skal der dog sku, nu når jeg skal gå arbejdsløs efter studieafslutning, kan jeg blive ved med at elske mit job, eller måske har man ikke noget job, og kan bare ikke finde ro i, at man ikke ved hvad man skal? Vi har allesammen bekymringer, store som små, som fylder i hverdagen. Og her er tricket, at man ikke lader dem styre ens hverdag, således at bekymringerne får for meget plads. Der er altid de der typer, som bare er sådan “åh det skal nok gå det hele – nyd nu livet nu”. Jeg må indrømme, jeg har aldrig været sådan en type, men jeg har dælme meget, som jeg kunne lære af sådan en type! Men når du nu går med alle de her bekymringer, som knurrer dybt inde i maven så husk på dette citat:

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s learning to dance in the rain. 

Det skal nok gå altsammen. Og prøv at nyd alle de gode ting, som sker omkring dig, og inden for de nærmeste dage eller uger. Måske du har en skøn aftale med en veninde, en ferie at se frem til eller hvad det nu måtte være. Vi bliver alle nød til at lære at danse i regnen, eller bliver hverdagen sku for hård at komme igennem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramsløgspesto